Stop de oorlog tegen kinderen

Wereldwijd leeft 1 op de 5 kinderen in een conflictgebied. Dat zijn 420 miljoen kinderen. Deze kinderen leven elke dag in angst en maken dingen mee die geen kind zou mogen meemaken. Zij zijn ontzettend kwetsbaar: zij lopen het risico slachtoffer te worden van zware mensenrechtenschendingen zoals moord, verminking, seksueel geweld en ontvoering. 

Bescherm kinderen in conflictgebieden NU
We kunnen niet toestaan dat volwassenen de toekomst van kinderen, en die van hun land, kapotmaken. Er moet een structurele oplossing komen. Daarom heeft Save the Children een 10-puntenplan opgesteld: 10 heldere afspraken om kinderen in conflicten beter te kunnen beschermen. 

Kom in actie voor kinderen in conflictgebieden en teken deze petitie. Door te tekenen geef je een duidelijk signaal: de oorlog tegen kinderen moet stoppen. Met de petitie gaan wij namens jou naar de politiek om de bescherming van deze kwetsbare kinderen op de politieke agenda te zetten.

Hun ouders kunnen hen niet beschermen tegen geweld. Maar jij wel.
Teken de petitie.

Ik teken deze petitie!

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
ik wil email van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.