Stop de oorlog tegen kinderen

Wereldwijd leeft 1 op de 5 kinderen in een conflictgebied. Kinderen met dromen. Met steentjes in hun broekzak, een lievelingsknuffel, een losse tand. Kinderen die net als alle andere kinderen liefde en geborgenheid nodig hebben. Maar in plaats daarvan worden  ze gebombardeerd en beschoten. 

420 miljoen kinderen lijden in conflictgebieden
Deze kinderen leven elke dag in angst en maken dingen mee die geen kind zou mogen meemaken. Hun scholen, ziekenhuizen, huizen en families worden verwoest. Ze worden stelselmatig uitgehongerd, raken getraumatiseerd of sterven vanwege een gebrek aan medicijnen. Dat moet stoppen. 

Bescherm kinderen in conflictgebieden 
We kunnen niet toestaan dat volwassenen de toekomst van kinderen, en die van hun land, kapotmaken. Er moet een structurele oplossing komen. Daarom heeft Save the Children een 10-puntenplan opgesteld: 10 heldere afspraken om kinderen in conflicten beter te kunnen beschermen. Steun onze oproep aan de Nederlandse en internationale politiek. Hoe meer handtekeningen, hoe sterker onze boodschap! 

Hun ouders kunnen hen niet beschermen tegen geweld. Maar jij wel. Teken de petitie. 

Aantal getekende oproepen
34278 van de 40000

Ik teken deze petitie!

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
ik wil email van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.