Stop de oorlog tegen kinderen

Al negen jaar woedt er in Syrië een verwoestende burgeroorlog. Daarbij zijn duizenden kinderen om het leven gekomen. Miljoenen kinderen en hun familieleden zijn gevlucht naar buurlanden of naar veilige(re) plekken in Syrië zelf.

Bescherm kinderen in conflictgebieden

Kinderen zoals de 7-jarige Sara. “De luchtaanvallen maakten me bang. ’s Nachts moest mijn moeder bij me komen liggen, anders kon ik niet slapen.” Sara is met haar familie gevlucht en woont nu in een opvangkamp waar ze hulp krijgt van onze lokale partnerorganisatie Violet. “Ik heb mijn kat meegenomen. Het is een lieverdje; ze doet geen vlieg kwaad.”

Wij zetten ons in voor kinderen in conflictgebieden. Onvoorwaardelijk. Daarom willen we dat het geweld tegen kinderen stopt! Jij ook? Teken dan nu onze petitie ‘Stop de oorlog tegen kinderen’.

Hoe meer handtekeningen, hoe meer wij de druk op politici in binnen- en buitenland kunnen opvoeren om kinderen in conflictgebieden te beschermen. 

Ons doel: op Wereldvluchtelingendag (20 juni 2020) minstens 10.000 handtekeningen overhandigen aan politici in Den Haag. Samen kunnen we een duidelijk signaal geven: kinderen mogen geen slachtoffer worden van geweld tussen volwassenen. Nergens ter wereld. 

Ik teken deze petitie!

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Telefoon is verplicht.
ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.