Stop de oorlog tegen kinderen

Fijn dat jij ook wil dat de oorlog tegen kinderen stopt! 

Helaas mag je pas je handtekening zetten als je 18 jaar bent. 
Vraag je daarom aan je ouder(s) of andere volwassenen of zij onze oproep steunen? 
Dat zou super zijn! Hieronder leggen we uit wat ons doel is. 

Wat is er aan de hand? 
Wereldwijd leeft 1 op de 5 kinderen in oorlogsgebied. Dat zijn 420 miljoen kinderen. Deze kinderen leven elke dag in angst en maken dingen mee die geen kind zou mogen meemaken. Opgroeien in een oorlog of conflict heeft een verwoestend effect op kinderen, zowel nu als in de toekomst. 

Bescherm kinderen in conflictgebieden 
We kunnen niet toestaan dat volwassenen de toekomst van kinderen, en die van hun land, kapotmaken. Er moet een structurele oplossing komen. Daarom heeft Save the Children een 10-puntenplan opgesteld: 10 heldere afspraken om kinderen in conflicten beter te kunnen beschermen. Daarmee stappen wij naar de Nederlandse en internationale politiek. 

Jouw kind steunt onze oproep aan wereldleiders om NU in actie te komen en de oorlog tegen kinderen te stoppen. Maar hij/zij is te jong om zelf te tekenen. Teken jij, mede namens je zoon of dochter, onze petitie?

Samen kunnen we de oorlog tegen kinderen stoppen!  

Ik teken deze petitie!

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
ik wil email van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.