1 op de 5 kinderen groeit op in een oorlogsgebied. Deze kinderen betalen een hoge rekening voor de plek waar ze geboren zijn: ze lopen groot gevaar om te worden vermoord, verminkt, verkracht of geronseld als kind soldaat. De gevolgen van oorlogen voor kinderen zijn desastreus: ze gaan niet naar school en groeien op met geweld als enige referentiekader. In het belang van deze kinderen - en de toekomst van onze samenleving - moet er alles aan gedaan worden om hen te beschermen. 

Save the Children beschermt kinderen in oorlogsgebieden. Met concrete noodhulp, maar ook door overheden ter verantwoording te roepen voor de schending van de rechten van kinderen. 

Blijf niet langs de zijlijn staan, terwijl kinderen gebombardeerd worden in hun school, ziekenhuisbed of eigen huis. En terwijl kinderen stelselmatig worden uitgehongerd, getraumatiseerd en sterven vanwege gebrek aan medicijnen.

Steun Save the Children in de oproep aan wereldleiders om kinderen en hulpverleners te beschermen.

Dank je wel voor je steun, samen staan we echt sterker.

 

Ik steun deze oproep!

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
ik wil email van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van deze en toekomstige campagnes. Je kunt ook telefonisch benaderd worden. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.