Hoe kan ik helpen?

Opgroeien in Zuid-Soedan is zwaar. Door het jarenlange conflict in het land zijn bijna 4 miljoen kinderen en volwassenen op de vlucht geslagen. Hoewel er sinds september 2018 officieel een wapenstilstand heerst in het Afrikaanse land, laait het geweld tussen verschillende bevolkingsgroepen en gewapende milities nog steeds op. De huidige coronapandemie maakt de crisis alleen maar groter. 

Wij zetten ons in voor kinderen in conflictgebieden. Onvoorwaardelijk. Daarom willen we dat het geweld tegen kinderen stopt! Jij ook? Teken dan nu onze petitie ‘Stop de oorlog tegen kinderen’.

Hoe meer handtekeningen, hoe meer wij de druk op politici in binnen- en buitenland kunnen opvoeren om kinderen in conflictgebieden te beschermen. Samen kunnen we een duidelijk signaal geven: kinderen mogen geen slachtoffer worden van geweld tussen volwassenen. Nergens ter wereld. 

Ik teken deze petitie!

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
Houd mij via de tweewekelijkse nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws, acties en noodsituaties. is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.