In Syrië duurt de oorlog al 10 jaar.

Een kinderleven lang.


Dagelijks krijgen 6,1 miljoen kinderen in Syrië te maken met oorlogsgeweld. Zij groei(d)en op in angst en onzekerheid. Het aantal Syrische kinderen dat hierdoor kampt met psychische stress is in het afgelopen jaar verdubbeld. Ook na het vluchten naar onbekende bestemmingen dragen zij de afschuwelijke herinneringen van de oorlog met zich mee. 

Save the Children helpt de kinderen in het verwerken van hun oorlogservaringen. Onvoorwaardelijk. We bieden psychosociale hulp en versterken hun weerbaarheid. Daarmee krijgen zij de kans om zich te kunnen ontwikkelen en te integreren in een nieuwe samenleving. 

Hoe kan ik helpen?

Steun onze oproep aan de Nederlandse overheid om meer te investeren in de mentale gezondheid van kinderen die gevlucht zijn voor oorlog. Ieder kind heeft het recht op een gelukkige, zorgeloze, jeugd. Teken nu onze petitie! Elke handtekening zet de oproep kracht bij.

Ik teken deze petitie!

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
Houd mij via de tweewekelijkse nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws, acties en noodsituaties. is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.