Download ons bijzondere kinderboek

Door de coronapandemie kunnen miljoenen kinderen wereldwijd niet naar school. Dat geldt ook voor Mahadiya uit Ethiopië. Zij speelt dan ook de hoofdrol in ons kinderboek Maha en de Kleine Kameel.

Omdat in Nederland duizenden kinderen opnieuw niet naar school kunnen, hebben wij besloten om dit bijzondere verhaal gratis beschikbaar te maken voor kinderen, om zelf te lezen of voor het voorlezen.

Wil je dit bijzondere verhaal ook lezen met je (klein)kind? Vul dan nu je gegevens in & download het kinderboek Maha en de Kleine Kameel. 

 

 

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
Ja, houd mij via de tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief, telefoon of sms op de hoogte van het laatste nieuws, acties en noodsituaties. is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar [email protected]. Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.