Foute Kersttruiendag: Geef voor kinderen in nood

Fantastisch dat je in actie bent gekomen en je opbrengst wilt doneren of een donatie wilt doen voor kinderen in nood!  Helaas is de magische kersttijd met twinkelende lampjes, kerstballen, sneeuwpoppen,  warmte en gezelligheid niet voor iedereen zo. Voor kinderen die opgroeien in armoede of in een oorlogsgebied zijn deze wintermaanden vaak bitterkoud, staat er geen maaltijd op tafel en sommigen zijn zelfs helemaal alleen. Met jouw bijdrage aan Save the Children’s Foute Kersttruiendag kunnen wij alleenstaande kinderen herenigen met hun ouders, zorgen voor maaltijden, warme kleding en onderdak. Elke euro maakt een verschil voor een kind in nood!

  • Met € 3,50 geef je warme wollen sokken voor 3 kinderen in een vluchtelingenkamp in Libanon
  • Met € 20,- geef je 200 waterzuiveringstabletten voor schoon drinkwater
  • Met € 35,- geef je een behandeling van 10 weken met Plumpy’Nut om een ondervoed kind in Somalië te laten aansterken
  • Met € 80,- geef je tijdelijke opvang voor een kind dat zijn familie kwijt is
  • Welk bedrag je ook bij elkaar hebt weten te brengen: voor ons én voor een kind in nood ben je een superheld!

OPBRENGST OVERMAKEN
Je kan het geld overmaken via dit formulier of op onze rekening NL24 RABO 0343 5000 00 o.v.v. foute kersttrui en de (school)naam waarmee je je hebt ingeschreven

 

Ja, ik wil helpen!

Ik doneer eenmalig

U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalwijze

IBAN is verplicht.
BIC is verplicht.
Hierbij machtig ik Save the Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is verplicht.

U heeft voor PayPal gekozen.

Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit) krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je wijzigingen in het gebruik van je persoonsgegevens wilt doorgeven, dan kun je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children