Foute Kersttruiendag: een echte held verzamelt geld

Op 13 december is Save the Children’s Foute Kersttruiendag Dé dag waarop de foute kersttrui met trots door duizenden mensen wordt gedragen. De weerman die het weerbericht presenteert, de directeur die bloedserieus een sollicitant verwelkomt en de juf die die dag wel heel bezweet voor de klas staat. We vinden je al een held dat je een foute kersttrui draagt, maar: een echte held verzamelt geld!  Uiteindelijk gaat Save the Children’s Foute Kersttruiendag erom dat zo veel mogelijk helden in foute kersttrui samen geld inzamelen voor kinderen in nood! Want samen kunnen we een verschil maken!

Dus ben jij ook een echte redder in nood? Kom in actie en zamel geld in voor kinderen die jouw hulp hard nodig hebben. Voor € 3 kun jij een kind in Libanon van 3 paar warme sokken voorzien. Of voor €10 heeft een kind in India een week lang onderdak. Zo zit iedereen er met Kerst warmpjes bij. Dus doe mee met je kantoor, school, café of thuis aan tafel … #snowlimit alles is mogelijk en iedereen kan meedoen!

Meld je hier vast vrijblijvend aan!

Kan je niet wachten om je heldenactie te starten? Maak dan hier je persoonlijke actiepagina aan! 

meer informatie over Foute Kersttruiendag

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Type onderneming is verplicht.
School / Bedrijf is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van de campagne Foute Kersttruiendag. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl. Ook kan je je via de nieuwsbrief van Foute Kersttruien Dag zelf afmelden.
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.