Help ondervoede kinderen!

Onze onvoorwaardelijke hulp aan ondervoede kinderen gaat gewoon door, ook tijdens de coronacrisis. Miljoenen kinderen onder de 5 jaar verkeren in levensgevaar door ondervoeding. Kinderen zoals Nusair. Hij woog tot wel de helft minder dan gezonde kinderen van zijn leeftijd toen hij in onze klinieken werd binnengebracht. 

Nusair is gelukkig op tijd geholpen. Maar zoveel andere kinderen in bijvoorbeeld Jemen, Somalië en Niger wachten nog op hulp. Jouw steun is nu nodig, voor het te laat is.

Save the Children behandelt ondervoede kinderen onder andere met antibiotica en geeft ze Plumpy'Nut, een zeer voedende pindapasta. Dit is helaas geen éénmalige behandeling. Het duurt soms weken voordat een kind er weer bovenop is. Om kinderen te kunnen blijven behandelen totdat ze weer helemaal zijn aangesterkt, is jouw structurele steun erg belangrijk.

Voor 3 euro per maand zorg jij er, samen met ons, voor dat een kind behandeld wordt tegen ondervoeding. Niet eenmalig, maar zo lang als het nodig is. Red nu de levens van ondervoede kinderen. Doneer vandaag nog!

Ja, ik wil helpen!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalwijze

IBAN is verplicht.
BIC is verplicht.
Hierbij machtig ik Save the Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is verplicht.

U heeft voor PayPal gekozen.

Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit) krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je wijzigingen in het gebruik van je persoonsgegevens wilt doorgeven, dan kun je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children