Help mee!

Miljoenen kinderen op de hele wereld hebben te maken met geweld, ondervoeding en ziektes, gaan niet naar school of zijn zelfs stervende. Zij hebben onze hulp nodig, vandaag nog. 

Wij vinden dat elk kind op de wereld een eerlijke kans op een toekomst verdient, waar het ook geboren wordt. Wij helpen kwetsbare kinderen ter plekke met:

 ✔ medische zorg
 ✔ voeding & water
 ✔ onderwijs
 ✔ bescherming

Dit kunnen wij niet alleen. Jouw hulp is daarom hard nodig. Doneer vandaag nog!

Ja, ik wil helpen!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.

Betaalwijze

IBAN * is niet ingevuld.
BIC is niet ingevuld.
Hierbij machtig ik Save The Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is niet ingevuld.

U heeft voor paypal gekozen.

Ja, ik wil email van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Hoe ben je in contact gekomen met ons is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie en om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Als je deze niet meer wilt ontvangen, dan kan je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit)  krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children