Help kinderen in conflictgebieden

1 op de 5 kinderen groeit op in een conflictgebied. In landen als Jemen en Syrië leven kinderen voortdurend in angst en maken verschrikkelijke dingen mee. Op dit moment sterven in Jemen minstens 150 kinderen per dag door bommen, honger en ziekte. Jij en wij kunnen een conflict niet oplossen, maar we kunnen samen wel voorkomen dat kinderen uithongeren, voor het leven beschadigd raken of sterven aan ziektes die te voorkomen en genezen zijn.

Save the Children is een van de grootste hulporganisaties in Jemen. Met jouw bijdrage kunnen we meer kinderlevens redden:

  • Voedsel uitdelen aan kinderen en hun families
  • Het leven redden van ondervoede kinderen, zodat ze niet sterven van de honger.
  • Het leven redden van kinderen met cholera, difterie, longontsteking en diarree
  • Getraumatiseerde kinderen professionele begeleiding geven bij het verwerken van alles dat zij hebben meegemaakt;
  • Alleenstaande kinderen liefdevol opvangen en proberen te herenigen met hun ouders of familie;
  • Kindvriendelijke opvangplekken opzetten waar kinderen veilig kunnen spelen, leren en vrienden maken.

Kinderen zijn in geen enkel conflict de vijand, maar toch worden juist zij het zwaarst getroffen. Zij hebben vandaag nog jouw hulp nodig om zich weer veilig te voelen.

Ja, ik wil helpen!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalwijze

IBAN is verplicht.
BIC is verplicht.
Hierbij machtig ik Save the Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is verplicht.

U heeft voor PayPal gekozen.

Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit) krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je wijzigingen in het gebruik van je persoonsgegevens wilt doorgeven, dan kun je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children