HELP KINDEREN IN NOOD

Emon en Kayembe zijn allebei in nood omdat ze opgroeien in extreme armoede. Kayembe is hierdoor levensbedreigend ondervoed en Emon leeft helemaal alleen op straat.

Beide kinderen groeien op in andere delen van de wereld en hebben andere noden, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn nu in nood en hebben nu jouw hulp nodig!

Save the Children staat klaar om kinderen zoals Emon en Kayembe te helpen, maar we hebben jouw steun nodig:

  • Met € 3 geef je een ondervoed kind 3 dagen speciale voeding die hun leven kan redden
  • Met € 5 kunnen we een straatkind een dag te eten en drinken geven
  • Met € 10 kunnen we een straatkind opvangen op een veilige plek

Help kinderen in nood en doneer vandaag nog!

Ja, ik wil helpen!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.

Betaalwijze

IBAN * is niet ingevuld.
BIC is niet ingevuld.
Hierbij machtig ik Save The Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is niet ingevuld.

U heeft voor paypal gekozen.

Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie en om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Als je deze niet meer wilt ontvangen, dan kan je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit)  krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children