Bescherm de Pippi's van nu, juist nu

Save the Children is actief in 120 landen. Als grootste onafhankelijke hulporganisatie zetten wij alles op alles om kinderen te beschermen. Wij zijn daar waar kinderen en hun families ons het hardst nodig hebben. Onvoorwaardelijk.

Op dit moment zijn er ruim 68,9 miljoen mensen op de vlucht. Voor meer dan de helft zijn dit kinderen onder de achttien jaar. Deze kinderen moeten, eenmaal aangekomen op een nieuwe plek, een nieuw leven opbouwen. Juist in deze coronatijd, waarin iedereen een nieuwe draai probeert te vinden valt dat niet mee.  Ondanks de nare dingen die ze hebben meegemaakt, willen ze een nieuwe taal leren, naar school gaan en nieuwe vrienden maken. En net zo stoer worden als Pippi Langkous. Door sport- en spelactiviteiten kunnen zij zich weer even kind voelen. En hun kracht hervinden. Dat is nu harder nodig dan ooit. 

Maak daarom vandaag nog je donatie over. Dank je wel! 

Ja, ik wil helpen!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalwijze

IBAN is verplicht.
BIC is verplicht.
Hierbij machtig ik Save the Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is verplicht.

U heeft voor PayPal gekozen.

Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is verplicht.
Hoe ben je in contact gekomen met ons is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit) krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je wijzigingen in het gebruik van je persoonsgegevens wilt doorgeven, dan kun je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children