Help nu kinderen in Noordoost Syrië

 

We vragen je aandacht voor een urgente kwestie: de humanitaire ramp in het noordoosten van Syrië. Tienduizenden kinderen en hun families zijn op de vlucht geslagen nadat er hier opnieuw een golf van geweld is uitgebroken. Zij hebben nu hulp nodig.

Save the Children is een van de weinige internationale hulporganisaties die nog aanwezig is in Noordoost-Syrië. Onze lokale collega’s blijven, vaak met gevaar voor eigen leven, doorgaan met hun werk. In vluchtelingenkampen, verlaten schoolgebouwen of andere openbare ruimtes waar ontheemden worden opgevangen, delen zij onder andere schoon drinkwater, voedsel, dekens, jassen en matrassen uit.

Terwijl je dit leest, zetten onze collega’s alles op alles op om zoveel mogelijk levensreddende hulp te bieden. Zeker nu de winter in aantocht is, is het belangrijk om kinderen en volwassenen op tijd van warme spullen te voorzien. Ook bieden we medische zorg, goede hygiëne, onderwijs en bescherming van de gevluchte kinderen. Bovendien helpen we hen bij het verwerken van traumatische ervaringen.

Tienduizenden kinderen en hun families wachten nog op hulp. Kunnen zij op jou rekenen?

Ja, ik wil helpen!

Ik doneer eenmalig

U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Gegevens is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.

Betaalwijze

IBAN is niet ingevuld.
BIC is niet ingevuld.
Hierbij machtig ik Save the Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is niet ingevuld.

U heeft voor PayPal gekozen.

Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit) krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je wijzigingen in het gebruik van je persoonsgegevens wilt doorgeven, dan kun je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children