Help nu kinderen in Noordoost Syrië

We vragen je aandacht voor een urgente kwestie: er dreigt een grote humanitaire ramp in Noordoost Syrië. Duizenden kinderen en hun families zijn op de vlucht geslagen nadat er hier opnieuw een golf van geweld is uitgebroken. Zij zijn maar al te bekend met de verschrikkingen van de oorlog en vrezen op dit moment voor hun leven. De eerste slachtoffers, waaronder kinderen, zijn al gevallen.

De vluchtelingenkampen zijn vol, het is voor de families die nu vluchten ontzettend moeilijk om veilig onderdak te vinden. En nu de koude winter nadert, zijn er kinderlevens in gevaar.

Save the Children heeft dringend jouw hulp nodig. Terwijl je dit leest, schalen we ons werk in het veld op om zoveel mogelijk levensreddende hulp te bieden. We zorgen dat ouders hun baby’s en kinderen kunnen voeden, richten veilige verblijfsplekken in, bieden psychosociale zorg aan kinderen en zorgen dat zij onderwijs kunnen blijven volgen.

Help de kinderen in Noordoost Syrië vandaag nog!

Ja, ik wil helpen!

Ik doneer eenmalig

U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Gegevens is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.

Betaalwijze

IBAN is niet ingevuld.
BIC is niet ingevuld.
Hierbij machtig ik Save the Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is niet ingevuld.

U heeft voor PayPal gekozen.

Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit) krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je wijzigingen in het gebruik van je persoonsgegevens wilt doorgeven, dan kun je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children