Helpt u mee om de kansen van kinderen te vergroten?

Save the Children bewaakt de Rechten van het Kind en komt in actie wanneer deze geschonden worden. Want elk kind verdient een eerlijke kans op een toekomst. De kans om te leren, gezondheid en een beschermde omgeving zijn hiervoor de basisvoorwaarden.

Samen met u kunnen wij het verschil maken in het leven van de toekomstige timmerlieden, architecten en verpleegsters.  

Wilt u ook meehelpen om de kansen van kinderen te vergroten? Doneer vandaag nog!

Liever een bedrag overmaken via IBAN?  Dat kan via: 
NL24 RABO 0343 5000 00 
t.n.v. Stichting Save the Children Nederland.
onder vermelding van kansen vergroten 
BIC-code: RABONL2U

Een investering kan vanaf van minimaal €1.000. Machtigingen van meer dan €5.000 worden opgesplitst afgeschreven i.v.m. ons bankcontract.

Heeft u vragen over het donatieproces of de besteding van uw gift? Neem contact op met Oukje Bizot.
Oukje Bizot, relatiemanager
070 - 338 44 48 / 06 - 407 99 366
[email protected]

Ja, ik wil helpen!

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalwijze

IBAN is verplicht.
BIC is verplicht.
Hierbij machtig ik Save the Children om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Kies uw bank is verplicht.

U heeft voor PayPal gekozen.

Ja, houd mij via de tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief, telefoon of sms op de hoogte van het laatste nieuws, acties en noodsituaties. is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, email-adres, geslacht, IBAN, donatiebedrag, donatiefrequentie). Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om je te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms.

Save the Children Nederland, de bank en Buckaroo (voeren ons online betalingsverkeer uit) krijgen alleen het hiervoor noodzakelijke deel van je persoonsgegevens te zien.

Door te betalen middels een machtiging, geef je een machtiging af aan Save the Children Nederland (Laan van Nieuw Oost-Indië 131, 2593 BM  Den Haag, Nederland)  voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht(en) naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Mocht je besluiten om je machtiging in te trekken, neem dan  contact op met de Donateursservice van Save the Children Nederland op bovengenoemd telefoonnummer.

Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze volledige privacyverklaring op onze website.

Als je wijzigingen in het gebruik van je persoonsgegevens wilt doorgeven, dan kun je contact op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact opnemen met onze Donateursservice op  070 – 338 44 44.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het team van Save the Children

Save the Children is een door CBF erkend goed doel. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Je weet daardoor zeker dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld. Wij zetten ons onvoorwaardelijk in voor kinderen en zetten donaties altijd in daar waar steun het meest nodig is.