Vraag 'Mijn laatste wensen dossier' aan

Om uw nalatenschap naar eigen wens te regelen - van het nalaten aan familie tot nalaten aan een goed doel - kunt u in het boekje aangeven wat uw wensen zijn. Dat geeft houvast voor wie er achterblijven.

In het boekje leest u meer waarvoor de vele medewerkers van Save the Children zich elke dag opnieuw inzetten. Ook kunt u meer ervaren over de dromen van kinderen voor een betere toekomst. Daarnaast geven wij u informatie over waaraan u zou moeten denken als u overweegt een testament op te maken. Als voorbereiding op uw bezoek aan de notaris vindt u handige invulpagina’s om uw eigen wensen voor uw familie en vrienden kenbaar te maken.

Omdat dit geen officieel document is, is het óók belangrijk een testament op te maken.

Page image

Waar kunnen wij het boekje naartoe sturen?

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl. Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.