Vraag 'Mijn laatste wensen dossier' aan

Om uw nalatenschap naar eigen wens te regelen - van het nalaten aan familie tot nalaten aan een goed doel - kunt u in het boekje aangeven wat uw wensen zijn. Dat geeft houvast voor wie er achterblijven.

In het boekje leest u meer waarvoor de vele medewerkers van Save the Children zich elke dag opnieuw inzetten. Ook kunt u meer ervaren over de dromen van kinderen voor een betere toekomst. Daarnaast geven wij u informatie over waaraan u zou moeten denken als u overweegt een testament op te maken. Als voorbereiding op uw bezoek aan de notaris vindt u handige invulpagina’s om uw eigen wensen voor uw familie en vrienden kenbaar te maken.

Omdat dit geen officieel document is, is het óók belangrijk een testament op te maken.

Page image

Waar kunnen wij het boekje naartoe sturen?

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Postcode is niet ingevuld.
Huisnr. is niet ingevuld.
Toevoeging is niet ingevuld.
Straatnaam is niet ingevuld.
Woonplaats is niet ingevuld.
Land is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
Ja, ik wil e-mail van Save the Children ontvangen is niet ingevuld.
Privacy

Save the Children Nederland gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken uw gegevens voor onze administratie en om u op de hoogte te houden van deze en toekomstige campagnes. U kunt ook telefonisch benaderd worden. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar donateursservice@savethechildren.nl. Ook kunt u zich via de nieuwsbrief zelf afmelden.
Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.