Vraag de brochure aan

In de brochure leest u meer waarvoor de vele medewerkers van Save the Children zich elke dag opnieuw inzetten. Ook kunt u verhalen lezen van kinderen die wij geholpen hebben. Daarnaast geven wij u informatie over waaraan u zou moeten denken als u overweegt een testament op te maken.

Waar kunnen wij het boekje naartoe sturen?

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoon - vast is verplicht.
Telefoon - mobiel is verplicht.
Ja, houd mij via de tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief, telefoon of sms op de hoogte van het laatste nieuws, acties en noodsituaties. is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar [email protected]. Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.