Blijf op de hoogte

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons werk! Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat wij doen voor kinderen. Ontvang als eerste het laatste nieuws en informatie over acties, noodsituaties en manieren waarop je Save the Children kunt steunen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Privacy

Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken persoonsgegevens uitsluitend voor onze donateursadministratie, om te informeren over onze impact op het leven van kinderen wereldwijd en onze acties in Nederland. Voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en/of website ervaring kunnen we ‘aangepaste doelgroepen’ maken door emailadressen te matchen met aanwezige profielen op social media platforms. Je kunt ook telefonisch benaderd worden.

Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door een mail te sturen naar [email protected]. Een uitgebreide toelichting op het gebruik van persoonsgegevens door Save the Children Nederland is te vinden in onze privacyverklaring op onze website.