Gebaseerd op waargebeurde verhalen: bekijk nu de korte film van 3,5 minuut

Wat hebben kinderen op de vlucht nodig?

Elke vijf seconden vlucht een kind. Voor velen van hen zijn de scènes uit de film de realiteit. Save the Children doet er alles aan om deze kinderen en hun families te bereiken.

Directe noodhulp

Het is van levensbelang dat kinderen op de vlucht worden voorzien van basisbenodigdheden zoals voedsel, medicijnen en onderdak.

Psychosociale hulp

Door kinderen uit oorlog zo snel mogelijk psychosociale hulpverlening te bieden, kunnen veel ernstige problemen later voorkomen worden.

Word donateur

Met jouw bijdrage steun je kinderen die alles zijn verloren.

Verhalen van kinderen over de hele wereld

1 op de 6 kinderen groeit op in een conflictgebied. Wij leggen verhalen vast van kinderen die wij met onze hulp hebben bereikt. Benieuwd naar hun verhalen? Klik op een van de pinnen op de wereldkaart.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar onze interventies? Lees dan over onze programma’s of klik op de persoonlijke verhalen van kinderen en medewerkers over de hele wereld en kom meer te weten over ons werk.

Wat we doen

Save the Children biedt directe noodhulp en psychosociale steun aan 43 miljoen kinderen wereldwijd.

Lees meer

Kinderen vertellen hun verhaal

Save the Survivors’ is een film gebaseerd op waargebeurde verhalen. Verschillende kinderen vertellen wat ze hebben meegemaakt en hoe ze daarmee omgaan.

Lees meer

Medewerkers vertellen hun verhaal

Wereldwijd werken er 25.000 mensen voor Save the Children. Ze doen waardevol werk, waardoor kinderen hun toekomst in vrede kunnen opbouwen.

Lees meer